Tuskómarás

Tuskómarás – Tuskó kiszedés

Tuskómarás – Vállalkozásunk teljeskörű szolgáltatást nyújt, mely a környezetünkben és otthonainkban lévő fákkal kapcsolatos tennivalókat illeti. A fák kezelése, gyógyítása és szükséges fakivágás, illetve a zöldhulladék elszállítás mellett a szakszerű tuskómarás, tuskó kiszedés is tevékenységünkbe tartozik. Egy tuskómarás sohasem könnyű feladat. Legyen szó akár egy kisebb fáról, annak gyökerei oly mértékben el tudnak terjedni a föld alatt, hogy azt egyszerű emberi erővel és eszközökkel időigényes és nagyon fárasztó kiszedni. Ilyen esetekben ugyan lehet gépet is bérelni, ugyanakkor az ember nem csinál minden nap ilyet, tehát a gép önmagában nem oldja meg a problémát. Jobb az ilyet szakemberekre bízni, akik profi szerszámokkal és megfelelő tapasztalattal felvértezve gyorsan és szakszerűen végzik el a munkát, immáron a tuskó kiszedés nem okoz gondot többé. Szakembereinkkel a tuskó kiszedés modern és szakszerű gépekkel történik gyorsan és hatékonyan Budapesten és szerte az országban.

tuskomaras

Tuskómarás – Tuskó kiszedés géppel

Tuskómarás – Tuskó kiszedés géppel: A fák gyökerei meglehetősen erősen a földbe ágyazódnak, hiszen ki kell bírniuk a természet szeszélyeit: akár 100 km/órás széllökéseket és nagyon erős intenzitású viharokat kell kiállniuk életük során. A fa tuskó kiszedés tehát sokkal komolyabb erőfeszítést igényel, így egyértelmű, hogy gépek segítségével rengeteg energiát és még több időt tudunk spórolni. 

tuskomaras

Tuskómarás árak

Tuskó kiszedés tuskó maró géppel

 

A tuskómaró gép a földben 25-30 cm mélységig tud lehatolni, az ott található gyökerektől könnyedén szabadítja meg a földet. Ez a gép forgópengés fejjel rendelkezik, mellyel szó szerint marja ki a gyökereket. Tuskómaró gépeink kíméletesen közlekednek a talajon, nem hagynak nyomot és nem nyomják szét a gyepet, mert könnyűek. A munkálatok során keletkezett gödröt könnyedén be tudjuk fedni és lehet is füvesíteni vagy virágot ültetni a tuskó helyén. Tuskó kiszedés géppel (maró) ára: 350 Ft/cm-től.

Ahol van hely és szükséges teljesen kiszedni a tuskókat, gyökereket ott markológéppel szedjük ki, 15000 ft/ óradíjtól+ kiszállási díj

tusko-kiszedes

Tuskó kiszedés markológéppel

Vannak esetek, amikor nem elég csak 20-30 cm-es mélységben kiszedni a gyökereket. Az akác tuskó kiszedés például még maró géppel sem egyszerű, hiszen az akác gyökerei több tíz méter kiterjedésűek is lehetnek, ami adott esetben akadályozhat egy építkezést nagy terjedelmével.  Cégünk erre is tud megoldást, hiszen gépállományunkban markológép is található. A markológép ugyan helyigényes, ellenben a több méterre kiterjedő gyökérhálózatokat is könnyen el tudjuk távolítani a földből.

tuskomaras
Call Now ButtonHívom